Fijn leven, wonen en werken Gun jezelf de beste basis Oog voor de mens Duurzaam excelleren Eenvoudig, effectief, direct

Junior Support

Kristallen werken ook voor [hele] jonge mensen

Leeftijd speelt geen rol. Vanaf piepjong is kristalondersteuning mogelijk. Loopt je kind ergens tegenaan, dan is een kristalsetje op maat een uitkomst. Laagdrempelig, maar wel met een duidelijk nuttige invloed. Het is altijd verstandig om jezelf een beetje extra steun te gunnen wanneer je merkt dat het niet zo lekker stroomt en je er zelf niet goed uitkomt.

Als kristalmentor ben ik een kans voor jonge mensen. Van peuter tot tiener en jongvolwassenen. Mijn energie kan iets versterken dat leidt tot meer duidelijkheid en praktisch resultaat.

Voor kleine kinderen kies ik voor een aanpak waarbij de ouders een rol vervullen en inzicht krijgen. Dat gaat heel speels vanuit een gedegen ondertoon.

Naast kristalsetjes hebben ook waterkristallen positieve invloed op de ontwikkeling van kids die moeite hebben met grenzen, te makkelijk buiten zichzelf zijn of niet lekker uit de verf komen.

Als klap op de vuurpijl is mijn oeroude klankschaal iets uit de hoge hoed voor een fijn trillingavontuur voor direct contact en concreet contrast.

Een afgestemd pakket dat werkt!

Prijs voor een juniorsessie is op aanvraag.

Kleurplaten

Klik op de tekening van je keuze voor de download PDF