Fijn leven, wonen en werken Gun jezelf de beste basis Oog voor de mens Duurzaam excelleren Eenvoudig, effectief, direct

Kadokristal of kristalsetje

Een kristal als kado voor de ander met persoonlijke meerwaarde

Bijzondere momenten zijn te vertalen in een mooi persoonlijk kristalsetje of kristal. Dat kan iets feestelijks zijn, gewoon zomaar of als steun bij verdriet na verlies.

Een Kadokristal is een persoonlijk gebaar met een plusje. Het neemt bij de ontvanger onderhuidse spanningen weg en schenkt wat extra ruimte en plezier die langer aanhoudt. Een kado voor jezelf of voor een ander. Het is altijd op de persoon uitgezocht, met meerwaarde voor de gever en de ontvanger. ook een idee voor huisdieren.

Kadokristal opties:

  • Een Kadokristal begint al bij €19 als je iemand een waterkristal setje kado wilt doen. Waterkristallen bestaan uit 3 mini kristallen die samen meer plezier uit kraanwater halen. Verzending: €1,92
  • Persoonlijk kristalmaatje €20. Knuffelsteen incl. op maat uitzoeken en informatie op papier. Verzending: €3,84
  • Persoonlijke kristalsetje €28. 3 mini kristallen die samenwerken, incl op maat uitzoeken en informatie op papier. Verzending: €1,92
  • Persoonlijk kristalsetje als mooi passend kado- Persoonlijk kristalsetje uitgezocht uit alle beschikbare mini kristallen: van ± €28 tot €75. Daar komt bij €15 voor uitzoeken en informatie op papier. Verzending: €1,92
  • Kristal tot €50 [ geen verplichting tot koop], vast bedrag €15 voor uitzoeken en informatie op papier. Verzending: €4,10
  • Kristal vanaf €50 [geen verplichting tot koop], vast bedrag €35 voor uitzoeken en informatie op papier. Verzending: €6,75

Steunkristal

Het Kristalkado is ook een idee wanneer je iemand mist. Dit kristal op maat helpt je bij jezelf blijven wanneer het wegvallen van iemand, uitmondt in verlies of ontreddering.

Het biedt de troost en helpt je contact maken met de in jou aanwezige liefde die immer stroomt, ook al lijkt dat nu onwezenlijk.

Afscheidkristal

Een kristal is ook een gepaste blikvanger om een afscheid extra cachet te geven.

Huren
Zo’n Afscheidkristal kun je ook huren voor een week als ornament op de kist bij de uitvaart bijvoorbeeld of op een bijzondere plek thuis. Incl. uitzoeken en gebruik van 7 dagen: €150 incl. btw. Na afloop bestaat vrijblijvend de optie om dit kristal te kopen minus aftrek van de huurprijs.

Het uitzoeken

Op basis van voornaam en achternaam ben ik in staat om me af te stemmen op een persoon die jij een kristal wilt schenken. Dit afstemmen leidt tot een kristalkeuze die het beste bij de ontvanger past. De informatie zet ik op papier en krijg je erbij. Voor het uitzoeken is geen fysiek contact noodzakelijk. Dat kan op afstand.

Prijs voor het uitzoeken is €35 bij kristallen boven €50 of €15 bij kristallen onder €50. Uitzoeken is inclusief aanvullende informatie op papier over de persoon en keuze voor dit kristal.

Wil je deze tekst in de vorm van een kort gedicht of stukje proza, dan komt daar €15 bij.

De prijs voor het Kadokristal valt naar wens in de groep onder of boven €50. Dat is geheel aan jou. Het kan ook in de vorm van een persoonlijk kristalsetje dat in prijs tot max. €75 variëert.