Fijn leven, wonen en werken Gun jezelf de beste basis Oog voor de mens Duurzaam excelleren Eenvoudig, effectief, direct

Kristal mentor

Effectieve aanpak op maat met hulp van kristallen, energie en inzicht.

Klik voor de opties: Persoonlijk / Zakelijk

Ervaring sinds 2010:

Hooggevoeligheid, overgevoeligheid, burn-out, MS, fybromyalgie, sexualiteit, [prostaat]kanker, rugklachten, maagklachten, darmklachten, menstruatieklachten, teruggetrokkenheid, ALS, hoofdpijn, migraine, depressies, psychoses, chronische vermoeidheid, diabetes, blaasontsteking, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, relatieproblemen, allergie, op de tenen lopen, jezelf voorbij rennen, jezelf niet zien staan, overschatting, onderschatting, slecht slapen, overgewicht, pleinangst, ADHD, autisme, urinewegen, controle-issues, wantrouwen, nierproblemen etc.etc.

Hoe werk ik?

  • Ik gebruik mijn energie op directe wijze die ik Kei flow noem. Kei flow staat voor een vrijere stroom door kristallen, energie en inzicht. Het laat jouw energie minder geremd door je lichaam stromen en dat helpt je om zelf beter te voelen waar jij blokkeert. Dat geeft duidelijkheid en werpt licht op het onderliggend probleem. Met dat probleem maken we contact voor een duurzaam herstel.
  • Chakra kristallen geven je mentale en lichamelijke vitaliteit een stimulerend impuls, het verscherpt je gevoel en laat alles fijner doorstromen.
  • Het werkkristal maakt duidelijk waar meer aandacht nodig is op dit moment.
  • Ik vorm de verbindende schakel met mijn verfijnde energie, gebruikmakend van helende handen, jarenlange ervaring en knowhow. Ik neem je graag mee op deze geef-jezelf-een-kans-safari.
  • Samen koppelen we plezier aan doen en ervaar je ter plekke wat de waarde voor jou is. Indien nodig krijg je een oefening op maat mee om de ervaring thuis samen met het werkkristal nog verder uit te diepen. Dit maakt het makkelijker om meer voor jezelf te doen.

Waarom iets doen voor jezelf?

Om weer het plezier in het contact met jezelf te ervaren. Vanuit logica en gedegenheid. Om vanuit dat punt aan te pakken wat niet fijn is. Niets ontstaat zomaar. Werken aan jezelf kost energie. Niet werken aan jezelf kost energie. 2 opties waaruit je kunt kiezen, maar wel met een duidelijk andere uitkomst. Inzicht daarin voorkomt teleurstelling.

Mijn energie-aanpak heeft gunstig effect op problemen met slapen, intimiteit, hooggevoeligheid, burn-out, chronische aandoeningen, maagdarmklachten, migraine, depressie, rouwverwerking, rugpijn of mentaal vastlopen. Kom ontdekken wat mijn toegevoegde waarde is!

Kristallen helpen om beter met je lijf en jezelf samen te werken. Dat is een goed idee op de meest lange termijn, voor jou en iedereen om je heen. Een mooi voorbeeld van regeneratief omgaan met jezelf in het belang van het geheel…

Sessieprijs op aanvraag

Mijn werk als kristalmentor is effectief maar vraagt ook geduld en toewijding. Niets verandert zomaar. Neem contact met me op voor de verschillende mentorsessie opties. Van startsessie tot mentorabonnement van 3 sessies. Hoe meer je voor jezelf wilt doen hoe interessanter de prijs.

Spelregels

Afspraak is afspraak. Een afspraak verplaatsen kan tot 24 uur van tevoren. Daarna betaal je de sessie.

Wat zijn chakra’s?

Chakra’s zijn verkeerspleinen voor jouw energie. Als alles lekker doorloopt, verloopt alles rustig en fijn. Zodra er sprake is van spanning in jouw bestaan dan ontstaan opstoppingen. Mijn unieke chakra stenen inspireren jouw chakra’s om de juiste draad op te pakken en weer lijn in de chaos te brengen. Ze regelen een betere doorstroming zodat je zelf steeds beter ervaart wat het verschil is tussen wel en niet doorstromen en hoe je dit kunt vertalen in jouw dagelijkse praktijk. Zelf werk ik met 7 elementaire chakra stenen, ondersteund door 3 kristallen die de doorgaande stroom versterken vanuit spiritualiteit, mystiek en essentie. Een ongekende beleving met verrassend directe en diep doorwerkende impact.

PGB

De Insenzo begeleiding is ook in te kopen via een PGB, het Persoonsgebonden Budget. Op dat gebied vinden regelmatig veranderingen plaats, maar mijn toegevoegde waarde valt in het standaard PGB contract in de categorie individuele begeleiding op grond van WLZ. De betaling van de factuur loopt zoals gebruikelijk via de Sociale Verzekeringsbank. Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie.

Zaken hebben baat bij een vreemde blik…

Een nuchtere, onafhankelijke kijk maakt veel verschil. Durf jij jezelf serieus te nemen of neem je alleen het doel serieus. Heb je de ambitie om als [familie]ondernemer je zaken beter op een rij te zetten? Om fijner te werken vanuit balans en meer voor elkaar te krijgen?

Hoe is de balans qua privé en zakelijk?
Hoe is je balans qua vitaliteit, qua prioriteit?

Vragen die vaak blijven liggen, maar wel consequenties hebben die je uiteindelijk niet wilt. Jezelf wegcijferen voor het resultaat is niet het antwoord. Proactief inspelen op de bui die je al ziet hangen is slimmer, zakelijker ook, want dat levert een beter resultaat op langere termijn. Kost je minder geld. Levert meer op.

Balans draait om duidelijkheid en aandacht. Het heeft alles te maken met aanwezige kwaliteiten beter zien, beter gebruiken door ze ook beter in lijn te krijgen, beter te zien waar het werkelijk om gaat.

Behoefte aan een ander zicht op de feiten?

De prijs voor mij als zakelijk coach is op aanvraag

Workshop: contact uitdiepen door afstemming. Zelf aan slag met kristallen, praktische aanpak met veel meerwaarde voor jou als deelnemer. plus minus 2,5 uur. Voor 2 of meer personen. Informeer naar de investering voor deze nuttige kennismaking met jouw energie.