Fijn leven, wonen en werken Gun jezelf de beste basis Oog voor de mens Duurzaam excelleren Eenvoudig, effectief, direct

Kristal steun thuis

Stenen stimuleren je vitaliteit en ontwikkeling. Ervaar zelf de werking

Uit jarenlange ervaring weet ik dat op jou afgestemde kristallen een stevige steun vormen om lichamelijke en mentale blokkades grondig aan te pakken. Het biedt de juiste ondersteuning en schept een leidraad om duurzaam belastende patronen om te buigen in je voordeel. Om te verfijnen waar je bij jezelf tegenaan loopt, daar alles uit te halen en inzicht te vertalen naar meer kwaliteit van leven. Naar een beter besef van jouw bewustzijn.

Er zijn 8 opties die verschillende ondersteuning op maat bieden:

1. Kristalmaatje

Fijne verwondering om te geven. Aan jezelf of een ander. Een eerste kennismaking met de toegevoegde waarde van kristallen. Dit knuffelkristal is een blijk van aandacht. Persoonlijk afgestemd op de ontvanger. Een charmant begin voor jezelf. Heerlijk voor de verjaardag.

±€20 incl. uitzoeken en info.

2. Persoonlijk kristalsetje

Een steun in de rug om jouw energie weer de ruimte te geven. Er is al een speciaal op jouw maat uitgezocht startsetje voor de introductieprijs van €28 incl. uitzoeken en info.

Je zult verbaasd staan wat dit setje op maat doet. Bescheiden maar werkzame entree in de wereld van mineralen op maat. Ook een prima idee voor iemand die je graag iets wilt geven dat persoonlijk en tegelijk een stille kracht op de achtergrond is.

Een kristalset bestaat uit 3 mini kristallen die met elkaar samenwerken en iets wezenlijks vrijmaken in je energieveld, afgestemd op jou. Ze maken je bewust waar jouw aandacht nodig is. Klein genoeg om verschil te maken maar wel dicht op het lichaam gedragen om hun werk goed te kunnen doen.

Een persoonlijk kristalsetje is dus al mogelijk voor €28,
Afhankelijk van jouw behoefte zijn ook sterkere steencombinaties mogelijk die globaal in prijs variëren tussen €35 en €55.

Het kristalsetje kan ook per post toegestuurd worden.
1 setje via postNL verzenden = €1,66

Werkingsgebied

  • Lichamelijke klachten zoals maag-, darm-, etc. rug-klachten, kanker, aids, ALS, reuma, migraine of vermoeidheid.
  • Geestelijke klachten zoals overgevoeligheid, onrust, ADHD, autisme of burn-out
  • Persoonlijke ontwikkeling. Meer contact met je lichaam, beter in de gaten hebben wat er stroomt. Een eerste verkenning van je innerlijk spectrum. Een beperkt maar mooi begin.

3. GSM kristal

Invloed in principe onbeperkt, maar ook hier: dicht op het lichaam. Ontdek de neutraliserende en activerende werking van een speciaal op jouw afgestemd toermalijn variant.

Zorgt ervoor dat jouw energie net dat beetje extra stimulans krijgt om de straling van je smartphone te transformeren.

Werkingsgebied: smartphone. €15 incl. uitzoeken.

4. Drukbevrijders

Deze kristalsetjes ondersteunen een verfijnde balansverdeling. Druk bevrijders zijn speciaal uitgezochte kristalsetjes gericht op lichaamsgebieden die niet lekker stromen of situaties waarin sprake is van druk. Deze kleine ruimte makers helpen om de energie in een blokkade weer te laten uitwaaieren en vrijer te laten stromen. Gericht op het verlichten van druk in je hoofd, op je maag, in je keel, op je longen en in je buik. Het zijn potente mini trio’s met verrassende impact.

Naast het lichaam bieden DRUK bevrijders ook verlichting wanneer je onder druk staat. Focus verfijning helpt om kalm te presteren onder druk. Ideaal voor een examen of een constante bal slaan bij golf. Geschikt voor faalangst, plankenkoorts, examenvrees, keuzestress. Meer doen, minder denken, meer plezier in wat je doet.

Basis verbinding legt een beter contact met je basis, waardoor je meer vertrouwen ervaart en beter bij jezelf kunt blijven. Denk aan hooggevoeligheid of ADHD. Maar ook mensen die willen stoppen met roken kunnen hier baat bij hebben vanwege de rust die je ervaart, terwijl je misschien eerder aan een long setje zou denken.

Prijs vanaf €30.
Een setje test ik bij je zodat je het effect goed kunt ervaren. Een setje via postNL verzenden kost €1,66 die kan ik op afstand voor je uitzoeken.

Speciaal voor therapeuten om jouw resultaat te verdiepen: Open blijven €30 en Puur ontspannen €36 [ook fijn om te slapen wanneer nachtrust een probleem vormt].
NB Wil je als therapeut iets unieks toevoegen aan je behandeling, exclusief voor jouw praktijk?

Ik bied de optie om speciaal voor jouw praktijk een setje te ontwikkelen die de werking van jouw werk een aanhoudende zet geeft. Vraag naar de mogelijkheden op jouw maat…

Klik hier voor de complete drukbevrijders prijslijst

5. Persoonlijk kristal

Helpt je gericht door een bepaalde fase heen. Dit kristal gaat dieper en zet meer in beweging.

Het werkingsgebied en de termijn geef ik vooraf aan.

Uitzoeken steen €35. Aanschaf €50 tot ±€300.

6. Werkkristal

De naam zegt het al. Een kristal om te oefenen met een bepaald chakra punt en daar al doende meer inzicht in te krijgen, beweging in te brengen en verschillen te ervaren die je verder brengen.

Uitzoeken is onderdeel van de startsessie.
Steen varieert van €50 tot ±€100

7. Hartkristal

Deze steen maakt de weg vrij naar je hartchakra.

Dit kristal is een verkeersregelaar die je helpt om energie vrij naar je hart te laten stromen zonder te blokkeren. Om je gevoel weer toe te staan in plaats van jezelf te verliezen in het conflict tussen fijne of niet-fijne emoties.

Voor deze steen geldt een retourregeling op maat gezien de waarde en de doorgroei op afzienbare termijn richting stenen die jouw volledige potentieel vrijmaken en open houden. Lees vooral verder op deze pagina voor meer info.

Uitzoeken steen €35. Aanschaf €300-€1000.

8. Rouw of verliessteen

Een steen aan je zijde luwt de storm van emoties.

Dankzij de inzet van een mineraal op maat kun je in je eigen tempo pijn toestaan, jezelf hervinden en de scherven lijmen.

Verlies verdwijnt niet zomaar, je zult eraan moeten werken. Inzicht helpt om het verlies beter te begrijpen en de bijzondere trilling van kristallen legt het fundament zodat verlies voor jou gaandeweg een toegevoegde waarde wordt.

Samen kunnen we ook ervoor zorgen dat de resterende tijd lonend is om ook echt eruit te halen wat erin zit.
Uitzoeken kost € 35. De steen zelf varieert tussen de € 50 en € 300.

Hoe werkt het?

Ik zoek een steen voor je uit die overeenkomt met de trilling die geblokkeerd is. Het kristal inspireert je om je leven anders aan te pakken. Het stimuleert je om die ongewaardeerde kwaliteit waar jij mee worstelt te gaan waarderen en benutten. Daardoor gaat jouw energie vrijer stromen, kan jouw lichaam beter herstellen en krijg je eigen inzicht in de diepere betekenis van jouw leven.

Persoonlijk kristal is een mooi kado voor jezelf of iemand in je nabijheid die je meer zelfheid gunt.

Een persoonlijk kristal stimuleert de persoonlijke ontwikkeling waardoor ook lichamelijk herstel wordt bevorderd, omdat je je energie anders gaat gebruiken.

Je laat je minder gek maken door wat je voelt. Zodat je weer plezier krijgt in het voelen van subtiele verschillen die zich aandienen en weer verdwijnen. Zonder te struikelen over negatief of positief. Het maakt duidelijk wat gevoel is [actie, iets] en wat emotie is [reactie, negatief/positief].

Hierdoor kun je je zelf niet meer voor de gek houden en voel je heel duidelijk wat werkelijk goed voor je is, hetgeen de keuze eenvoudiger maakt. Hierdoor krijg je jouw eigen verantwoordelijkheid terug dankzij een beter besef van de realiteit.

Ook bij kinderen zijn stenen zeer effectief bij klachten rondom groei- en leerontwikkeling. Stenen zijn bovendien een prachtig persoonlijk kado met innerlijke meerwaarde voor de ontvanger…

Naar wens kan jouw pad zich nog verder verdiepen door een driehoek op maat

In contact komen met je gevoel is de basis voor verdere spirituele, mystieke of essentiële ontwikkeling: het activeren en in balans brengen van paranormale gaven zoals helderziendheid, helder voelen, magnetiseren en voor een betere energie doorstroming. Op dat punt kom je in contact met Eric Bucks, waarmee ik al heel erg lang samenwerk, omdat ik wederom uit eigen ervaring weet wat de toegevoegde waarde van Eric is voor jou.

Himalaya Zout
topkwaliteit €10/kg |10kg = €8/kg

Therapeutisch himalaya zout is een aanrader om balans op peil te brengen. Een uitstekende aanvulling om jezelf nog wat extra ondersteuning te geven. Het ontspant, ontgift en voedt je lichaam. Ook voor therapeuten een aanrader om iets toe te voegen aan de bestaande de massage-, voetreflex of healing behandeling bijvoorbeeld. Het biedt nog meer diepgang en maakt meer vrij. €8 bij afname 10kg.

Himalaya zout is een wonderlijk elixer puur uit de natuur. Oerwater diep in het binnenste van de Himalaya omgevormd tot zoutkristal

Himalayazout geldt in het gebied van herkomst, de zuid-westelijke Himalaya, van oudsher als bijzonder kostbaar en geneeskrachtig. Volgens de overlevering stamt het uit de tijd van de schepping van hemel en aarde uit het oerwater. Diep in het binnenste van de Himalaya werd oerwater omgevormd tot zoutkristal waarin de scheppingskracht is opgeslagen.

De zoutmythe blijkt wonderwel overeen te stemmen met de wetenschappelijke feiten. Het leven is ontstaan in water, de zogenaamde oersoep. Deze oersoep of oerzee bevatte de bouwstoffen van het leven, de elementen die nog steeds van levensbelang zijn voor ons lichaam. Himalayazout is afkomstig uit opgedroogde delen van de oerzee. Het bevat de levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding.

Waarom therapeutisch Himalayazout?

Naast water en zuurstof is zout onmisbaar voor ons lichaam. Maar in tegenstelling tot gewoon keukenzout [natriumchloride] dat niet door het lichaam wordt opgenomen ongeacht de hoeveelheid die je gebruikt en daardoor zelfs het lichaam belast, is therapeutisch Himalayazout wel opneembaar en bovendien een aanwinst voor de keuken. Heerlijk ook om mee in bad te gaan. En Himalayazout is volkomen natuurzuiver. Zeezout en steenzout zijn dat helaas niet meer.

Himalayazout bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven. Zij bevinden zich in het kristal in zulke kleine deeltjes [colloïdaal] dat ze optimaal door onze lichaamscellen worden opgenomen.

Effecten op het lichaam:

  • Versterkt het afweersysteem
  • Bevordert het fysiologisch evenwicht (homeostase)
  • Stimuleert de stofwisseling
  • Zuivert en ontslakt
  • Vitaliseert en harmoniseert
  • Vermindert de behoefte aan overmatig zoete, zoute en vette voeding, evenals de hang naar tabak, alcohol en koffie.

Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid. Himalayazout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld.

Welzaam tip: Himalayazout kuurbad
Himalayazout kuurbad reinigt en vitaliseert. Baden in zout water heeft een ontslakkend effect. Gifstoffen en zuren verdwijnen uit het lichaam en er vindt overdracht plaats van de mineralen die in het badwater zijn opgelost. Gebruik 250 tot 350 gram zout, ongeveer 2 tot 3 keer per week bij een temperatuur van ±38 graden.

Ook lekker: maak een scrub van olijfolie en himalaya zout en gun jezelf een verkwikkende douche! Of kies regelmatig voor een voetenbad met een handvol himalaya zout: een aanrader van jewelste. Kost weinig moeite en levert veel op.

Klik hier voor de PDF