Fijn leven, wonen en werken Gun jezelf de beste basis Oog voor de mens Duurzaam excelleren Eenvoudig, effectief, direct

Kristallezing + Agenda

Agenda – Kristal(kamer) lezingen – Open thee uur – Open kristal uur

Kristallezing: tip voor thuis, bedrijf of event

Met een aantal mensen meer verdieping in jezelf, leren meebewegen met je eigen energiestroom, valkuilen in kaart brengen, dankzij de trilling van kristallen op maat. Een onderhoudende samenkomst met helder inzicht en een pakkend verhaal. Vooral zelf aan de slag gaan levert verfijnde beleving op. Kristallen zijn een verrijking van je energie en laten jouw energie vrijer stromen.

Geniet van eigenzinnige wijsheid uit eigen ervaring. Gelardeerd met uitleg en veel contact met onverwachte aspecten van jezelf dankzij kristallen. Een nuttige eye-opener zowel voor jou als persoon als in je werk.

€15 per persoon incl. uitzoeken van een werkkristal op maat. Na afloop bestaat de mogelijkheid om het werkkristal te kopen, mocht je dat graag willen.

Bel of mail om een lezing in te plannen!

Open thee uur | dinsdag, donderdag en zaterdag | 16-17u
Open Kristal uur | maandag, woensdag, vrijdag | 19-20u

In deze periode van lockdown bied ik zo goed als elke dag mensen die nieuwsgierig zijn de kans om vrijblijvend te ervaren wat ik doen en hoe ik werk.

Reserveer een plekje voor jezelf tijdens het open thee of kristal uur en ontdek uit eigen hand wat de invloed van kristallen is. Het adres: Klein-Haasdal 88, 6333 AL Schimmert.

Graag aanmelden via 0653195106, andy@insenzo.com, nextdoor, linkedin, messenger of whatsapp.

Wees vooral WELKOM!

Agenda 2021

Open kristal uur.
Elke maandag, woensdag en vrijdag
van 19 tot 20 uur.

Open thee uur.
Elke dinsdag, donderdag en zaterdag
van 16 tot 17 uur.

Kamerlezingen
op dit moment zijn er geen lezingen vanwege beperkende coronamaatregelen

Kristallezing – korte introductie:
Kristallen zijn helpende handen!

Tijdens deze doe en ontdek kristalexpeditie neemt Andy je mee op een reis door jouw energie. Kristallen vormen de rode draad om weer te voelen waar het om gaat. Om weer contact te maken met hoe het werkelijk stroomt zonder te verkrampen door jouw idee van positief of negatief.

Aanwezig zijn begint met bewuste aandacht voor wat er stroomt in je lijf zonder blindelings het commentaar te volgen van jouw alom aanwezige ballotagecommissie. Iets durven voelen zonder te weten wat of waarom. Contact met je eigen weerstand is het begin van een wonderlijke verrijking.

Kristallen helpen je om neutraal te blijven, iets toe te staan en te ontdekken wat dat iets eigenlijk voor je doet. Heel direct…

Deze lezing geeft je de kans om uit eigen hand te beleven hoe dat in zijn werk gaat…