Fijn leven, wonen en werken Gun jezelf de beste basis Oog voor de mens Duurzaam excelleren Eenvoudig, effectief, direct

Kristalwater plezier

Ontdek het plezier in water dankzij unieke kristalwerking

3 kristallen zorgen instant voor ander [kraan]water. Een heerlijke expeditie voor je smaakpapillen, maar ook voor je ongeloof. Want deze 3 kristallen veranderen kraanwater zodra ze het wateroppervlak raken in water dat opmerkelijke eigenschappen vertoont. Een leuk avontuur.

Voordelen:

zachter, voller, pittiger, homogener. Loopt anders van de lepel af. Dit water is duidelijk meer vriendjes met elkaar.

Maar ook:

beter contact met je lichaam, meer plezier in het drinken van water en meer zin om te leven. Het is net of je het leven voller wilt indrinken.

Meer contact met je lichaam betekent sneller je grens voelen, bijvoorbeeld in de vorm van vermoeidheid of zware benen, zware armen. Allemaal normale reacties wanneer je oog en contact krijgt met jezelf.

Ga zelf ontdekken en kijk wat jij tegenkomt. Zeker een aanrader voor kinderen om spelenderwijs een steeds betere verbinding met het eigen lijf te krijgen.

Kristalwater is de perfecte aanvulling voor je therapiepraktijk. Cliënten komen vlotter in contact met hun lichaam, waardoor jouw behandeling dieper doorwerkt. Mensen die moeite hebben met water drinken ervaren minder moeite of blijken zelfs aangenaam verrast dat ze zonder problemen water kunnen afslikken zonder het gevoel van een steen op de maag.

Deze waterkristallen zijn ook nuttig als tool binnen de organisatie om mensen al drinkend bewust te maken van hun eigen grenzen en beter te laten voelen wat ze aan het doen zijn. Deze kristallen geven verborgen kwaliteiten een kans en brengen het geheel beter in balans. Een stukje meerwaarde in iets alledaags…

Dat scheelt een fijne slok in termen van preventief goed bezig zijn.

Prijs waterkristallen €19.

Kan ook per post toegestuurd worden. 1 setje via postNL verzenden = €1,66. 3 setjes verzenden = €2,61